Προσφορά αγάπης προς τις ευπαθείς ομάδες από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Προσφορά αγάπης προς τις ευπαθείς ομάδες από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου με σκοπό να διατεθούν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων συγκέντρωσε και φέτος ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στο δημαρχείο της πόλης. Την ποσότητα των συγκεντρωθέντων ειδών παρέδωσε συμβολικά στον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη που βρέθηκε κοντά τους συγχαίροντας την πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, υποδεχόμενη τον δήμαρχο, και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκο Πέππα, υπογράμμισε τη σταθερή βούληση του Συλλόγου να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών πολιτών, αλλά και της διοίκησης του Δήμου στηρίζοντας και την πάγια πρακτική της να εξασφαλίζει ένα αξιοπρεπές γιορτινό τραπέζι για όλους τους συμπολίτες μας που βιώνουν συνθήκες οικονομικής δυσχέρειας.

Με την ευκαιρία της παράδοσης των τροφίμων και των ειδών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου κατά τις γιορτινές ημέρες, ο δήμαρχος εξήρε το έργο του Συλλόγου και προσωπικά την πρόεδρο για την ευαισθησία της, επισημαίνοντας ότι μέσα από πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη, η αλληλεγγύη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο βρίσκουν την πραγματική τους έκφραση και ειδικά σε εορταστικές περιόδους η σημασία τους αποκτά και μία ιδιάζουσα βαρύτητα.

«Με τη σημαντική συμβολή των συλλόγων μας και όλων των ευαισθητοποιημένων δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας, καταφέρνουμε σταθερά να βρισκόμαστε κοντά σε κάθε συμπολίτη μας που μας χρειάζεται 365 ημέρες τον χρόνο. Τους ευχαριστούμε που στηρίζουν σταθερά το κοινωνικό μας έργο και τις μέρες των γιορτών» τόνισε ο κ. Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet