Προχωρούν τα έργα στο Αμαλίειο
Κοινωνία

Προχωρούν τα έργα στο Αμαλίειο

Σε νέα αυτοψία προέβη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στο έργο κατασκευής της πρότυπης παιδικής χαράς του Αμαλιείου, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Επαμεινώνδα Γαρδέλη, τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννη Ιωννίδη, τη σύμβουλό του επί Τεχνικών Θεμάτων Αθηνά Ρέππου και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες που πραγματοποιούνται με ταχείς ρυθμούς, εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου «Ολοκληρωμένη ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου Ο.Τ. 97 (Αμαλιείο)-Δημιουργία πρότυπης παιδικής χαράς και ασφαλών προσβάσεων» το οποίο προβλέπει την γενική ανάπλαση της αστικής περιοχής που περιβάλει τον χώρο του Αμαλιείου. Με την αποπεράτωσή του, θα αναβαθμιστεί η καθημερινότητα πολιτών και περιοίκων, καθώς θα έχουν πρόσβαση και σε έναν λειτουργικό και ασφαλή χώρο αναψυχής για όλες τις ηλικίες.

Μετά το πέρας της αυτοψίας ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Οι δεσμεύσεις μας, μέρα με τη μέρα γίνονται πράξη. Είναι η πενταετία των μεγάλων έργων. Δημιουργούμε ποιοτικούς χώρους. Εμφανείς πλέον οι αλλαγές στις κοινόχρηστες υποδομές που τις βλέπουν οι ίδιοι κάτοικοι σε όλες τις περιοχές της πόλης. Τέτοιο έργο είναι η περίπτωση του Αμαλιείου. Νέα σύγχρονη παιδική χαρά και ανάπλαση της περιοχής αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής σε αυτή τη γειτονιά. Συνεχίζουμε δυναμικά με τους ίδιους ρυθμούς σε όλο το Μαρούσι».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet