Π. Κόνιαρης: «Έμπορος ψευδών ειδήσεων» η παράταξη του κ. Καραμέρου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Π. Κόνιαρης: «Έμπορος ψευδών ειδήσεων» η παράταξη του κ. Καραμέρου

Με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ενωμένο Μαρούσι για το θέμα της εύρεσης νέας στέγης για τον Παιδικό Σταθμό της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου, ο πρόεδρος του εποπτεύοντος νομικού προσώπου ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε επίθεση στον δήμαρχό μας Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στη δημοτική αρχή, στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ, που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Αττική το κοινωνικό του έργο και στο πρόσωπό μου, από τους υβριστές της παράταξης του κ. Καραμέρου αποτελεί πολιτικό παράσημο και επιβράβευση ότι κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Μία τυπική διαδικασία, όπως η αλλαγή στέγης για τον Παιδικό Σταθμό Αγίας Φιλοθέης, όπως ενίοτε συμβαίνει σε χώρους που εξυπηρετούν δημοτικές ανάγκες, για την παράταξη του κ. Καραμέρου αποτελεί χώρο σπίλωσης και πολιτικού κανιβαλισμού, που δεν σκοπεύει μόνο τη δημοτική αρχή αλλά και το σύνολο των εργαζομένων των κοινωνικών υπηρεσιών, που καθημερινά μοχθούν για να είναι το Μαρούσι ψηλά στην κοινωνική μέριμνα και σημείο αναφοράς για τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Εμείς δίνουμε λύσεις. Άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά. Και αυτό δεν αρέσει στους σκοταδιστές του κ. Καραμέρου, που θα ήθελαν τα Μαρουσιωτάκια να βρίσκονται στον “δρόμο” και όχι στους Παιδικούς Σταθμούς.

Τους θυμόμαστε πώς έκαναν όταν αντιλήφθηκαν ότι ο θεσμός της δίχρονης προσχολικής αγωγής τακτοποιήθηκε σε χρόνους ρεκόρ, παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας.

Θα τους απογοητεύσουμε για ακόμη μία φορά. Τα Μαρουσιωτάκια της Αγίας Φιλοθέης θα βρουν στέγη και η στέγη αυτή θα είναι υποδειγματική όπως όλοι οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης μας. Τα όσα ψευδώς αναφέρουν περί αδιαφανών διαδικασιών προφανώς και είναι μία δική τους υποχρέωση απέναντι στις κομματικές τους υποχρεώσεις, αλλά και μία ψυχική τους ανάγκη να βγουν στο φως της επικαιρότητας με πολύ σκοτάδι – τελικά.

Προτείνουμε λοιπόν στον κ. Καραμέρο να εγγράψει στη νέα περίοδο την παράταξή του στο Εμπορικό Επιμελητήριο με τον ανάλογο κωδικό για τους Εμπόρους Ψευδών Ειδήσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet