«Ρουβίκωνας»: Φθορές στην είσοδο του κτηρίου της Motor Oil στο Μαρούσι
Κοινωνία

«Ρουβίκωνας»: Φθορές στην είσοδο του κτηρίου της Motor Oil στο Μαρούσι

Επίθεση στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Μotor Oil στo Mαρούσι πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 25/2 μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν φθορές στην πρόσοψή του. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, αναφερόμενη σε εργατικά ατυχήματα που κατεγράφησαν στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας.

«Κάποιος μπορεί να αντιτείνει ότι όσα μέτρα ασφάλειας και να παρθούν η πιθανότητα ατυχήματος είναι παρούσα και δεν μπορεί να χρεώνεται πάντα το αφεντικό. Έτσι θα μπορούσε να είναι αν… Αν δεν είχαμε δει πως τα μεγάλα αφεντικά, σε αντίθεση με τα μικρά αφεντικά, προσπαθούν και καταφέρνουν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας τέτοια περιστατικά. Πληθώρα τέτοιων περιστατικών.

»Χρησιμοποιούν κάθε μέσο, από την άμεση απειλή μπράβων για να εκβιάσουν τους εργάτες να σιωπήσουν, από την εξαγορά, αλλά και μέσω του ελέγχου των ΜΜΕ, που απλά κρύβουν τις ειδήσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων ο «Ρουβίκωνας» σε ανάρτηση του στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Εντός των επόμενων ωρών θα αναρτηθεί και βίντεο.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet