Σεμινάρια ξένων γλωσσών και πληροφορικής, στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σεμινάρια ξένων γλωσσών και πληροφορικής, στο Μαρούσι

Σεμινάρια ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών για την περίοδο 2014 – 2015 διοργανώνει και εφέτος η Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου.

Στο πρόγραμμα προβλέπεται και για τη φετινή περίοδο μειωμένο κόστος συμμετοχής για τους πολίτες Αμαρουσίου που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι, άνεργοι, ΑμεΑ, κ.ά.).

Ειδικότερα, στο σεμινάριο ξένων γλωσσών, θα λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων στην Αγγλική, Γερμανική, Ισπανική, Ιταλική και Γαλλική γλώσσα.

Αντίστοιχα, το σεμινάριο ηλεκτρονικών υπολογιστών περιλαμβάνει προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και την απόκτηση διπλώματος ECDL στις ενότητες Windows, Word, Excel, Internet, και Ms Outlook.

Μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Τα σεμινάρια προσφέρονται σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Προτεραιότητα στην εγγραφή έχουν τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο ξένων γλωσσών για τους δημότες είναι 40 ευρώ μηνιαίως, για τους ετεροδημότες 50 ευρώ και για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες  30 ευρώ.

Παράλληλα η συμμετοχή στο σεμινάριο για την προετοιμασία απόκτησης διπλώματος ECDL, διάρκειας 72 ωρών κοστίζει 250 ευρώ (200 ευρώ αντίστοιχα για  τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες).

Τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014  και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Μαΐου 2014. Αιτήσεις για εγγραφές γίνονται δεκτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες από τις 17:00 έως τις 21:00, στις εγκαταστάσεις του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου (Ολυμπίας 50).

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της ARTEMIS CARD ή λογαριασμός ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Αμαρουσίου, καθώς και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στις περιπτώσεις εκείνες που ο ενδιαφερόμενος ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αριθμό τηλεφώνου 213 2038211  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 13:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet