ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Κρούσματα σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς – Ελάχιστα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Κοινωνία

ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Κρούσματα σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς – Ελάχιστα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού

Μόλις λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, στις 11 Ιανουαρίου 2021, δυστυχώς υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να κλείσουν ήδη δύο τμήματα της πρωινής ζώνης του σχολείου και ένα κρούσμα σε εκπαιδευτικό που μοίραζε το ωράριό του ανάμεσα στ 3ο & 11ο Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να κλείσει ένα τμήμα του ολοήμερου των συγκεκριμένων μονάδων.

Τα παραπάνω καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου, προσθέτοντας ότι την ίδια στιγμή «συνεχίζονται τα ασύστολα ψεύδη από την πλευρά του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης περί δήθεν προληπτικών τεστ ιχνηλάτησης για τους εκπαιδευτικούς μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας».

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, «η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα τεστ μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας έχουν γίνει σε ελάχιστους εκπαιδευτικούς, μιας και υπάρχουν χιλιάδες συνάδελφοί μας που ενώ έχουν κάνει σχετικά αιτήματα στην πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ από τις 10-1- 2021 περιμένουν ακόμα να λάβουν απάντηση για να προσέλθουν στις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ για να υποβληθούν σε τεστ ιχνηλάτησης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet