Σε γιορτή του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε γιορτή του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου στο Barbeque Weekend Party που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της λήξης με επιτυχία της τρέχουσας προσκοπικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση και απευθύνοντας χαιρετισμό στους παριστάμενους μαζί με τις ευχές του για «Καλό Καλοκαίρι», συνεχάρη τους προσκόπους και τους αρχηγούς του 1ου Συστήματος για το πλούσιο εθελοντικό και κοινωνικό έργο που προσφέρουν στο Μαρούσι και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να υπηρετούν τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη εποχή του διανύουμε.

Ο αρχηγός του Συστήματος, κ. Νίκος Μπόγδανος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη θερμή υποστήριξή του στο έργο των προσκόπων, καθώς και για την παραχώρηση του γηπέδου μπάσκετ του Αγίου Θωμά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης, Ευθύμιος Τσίγκας και Στέφανος Τσιπουράκης. Επίσης παραβρέθηκαν ο υπαρχηγός του Συστήματος Ηλίας Ζορμπαλάς και η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, Μαργαρίτα Διακάκη-Γεωργοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet