Σε διαρκή κινητοποίηση ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου για το φαινόμενο «Μήδεια»
Κοινωνία

Σε διαρκή κινητοποίηση ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου για το φαινόμενο «Μήδεια»

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Εκτός από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας, συνδράμουν στις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των πυκνών χιονοπτώσεων οι τεχνικές υπηρεσίες, τα εξωτερικά συνεργεία, οι δ/νσεις Καθαριότητας και Πρασίνου.

Από την πρώτη στιγμή δόθηκε προτεραιότητα στην προσπελασιμότητα στο Mega εμβολιαστικό Κέντρο της Helexpo, καθώς και στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου και τους πεζόδρομους του Κέντρου της πόλης.

Στη συνέχεια και παράλληλα, με συνεχείς ρίψεις πολλών τόνων αλατιού, έγινε εφικτή η πρόσβαση όλων των κεντρικών δημοτικών δρόμων και ιδιαιτέρως εκείνων με μεγάλη κλίση, καθώς και εκείνων με υπερτοπική χρήση. Επίσης αντιμετωπίστηκαν έκτακτα περιστατικά όπως πτώσεις δέντρων.

Ο δήμαρχος της πόλης, Θ. Αμπατζόγλου, ευχαριστώντας τις υπηρεσίες του Δήμου, σημειώνει την ανάγκη για συμμόρφωση των πολιτών στις κρατικές οδηγίες και την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων όσο κρατά η κακοκαιρία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet