Σε επιχειρησιακή λειτουργία το νέο καδοπλυντήριο και η υπερσύγχρονη υδροφόρα του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε επιχειρησιακή λειτουργία το νέο καδοπλυντήριο και η υπερσύγχρονη υδροφόρα του Δήμου Αμαρουσίου

Την επίδειξη λειτουργίας του νέου καδοπλυντηρίου, που πρόσφατα παρέλαβε ο Δήμος Αμαρουσίου, παρακολούθησε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, παρόντος του αρμόδιου αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώδα Κατσιγιάννη.

Το νέο σύγχρονο πλυντήριο κάδων (πλύση & απολύμανση κάδων απορριμμάτων & ανακύκλωσης), ρίχνεται στη μάχη για την καθαριότητα της πόλης του Αμαρουσίου. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, αποτελεί όχημα της πρώτης φάσης ανανέωσης του Δημοτικού Στόλου Αμαρουσίου (17 Οχήματα και 6 Μηχανήματα Έργου) που έρχεται να καλύψει τις άμεσες επιχειρησιακές ανάγκες.

Το καδοπλυντήριο κατά την επίδειξη, συνόδευαν ένα επίσης νέο απορριμματοφόρο καθώς και η νέα υπερσύγχρονη υδροφόρα πολλαπλών χρήσεων (μεταφορά νερού, πυρόσβεση, άρδευση, πλύσιμο δρόμων, πεζοδρομίων).

Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επίδειξης συνδυαστικής λειτουργίας των τριών νέων οχημάτων δήλωσε:

«Κάθε μέρα που περνά το Μαρούσι γίνεται πιο σύγχρονο στις υπηρεσίες που παρέχει και πιο φιλικό για τον πολίτη. Η τεχνολογία μας βοηθά να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί. Η διαδικασία ανανέωσης του Δημοτικού Στόλου θα συνεχιστεί. Με προσήλωση στο πρόγραμμά μας, οδηγούμε το Μαρούσι μας όλο και πιο ψηλά».

Στην επίδειξη παραβρέθηκε ακόμη ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet