Σε λειτουργία τέθηκε η υπηρεσία πλυσίματος και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε λειτουργία τέθηκε η υπηρεσία πλυσίματος και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Αμαρουσίου

Κατόπιν συμφωνίας του Δήμου Αμαρουσίου με ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού κάδων απορριμμάτων, ειδικά μηχανήματα-καδοπλυντήρια ξεκίνησαν και καθαρίζουν -απολυμαίνουν ήδη- τους κάδους συλλογής απορριμμάτων της πόλης.

Ακόμη, όπως είναι γνωστό κατά το προηγούμενο έτος υπογράφηκαν συμβάσεις με τον Δήμο Αμαρουσίου και αντίστοιχους προμηθευτές για την αγορά ειδικών καδοπλυντηρίων, κάτι που ολοκληρώθηκε με ηλεκτρονικό διαγωνισμό και η παράδοσή τους αναμένεται σταδιακά να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, οπότε η υπηρεσία καθαρισμού των κάδων θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες από τα νεοαποκτηθέντα οχήματα και θα εκτελείται από τις υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη της υπηρεσίας πλύσης των κάδων συλλογής απορριμμάτων τονίζει:

«Ο καθαρισμός των κάδων απορριμμάτων έχει άμεση σχέση με την υγιεινή μίας πόλης και κατ’ επέκταση με την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Μετά τη συμφωνία με την εταιρεία καθαρισμού των κάδων, αλλά και κυρίως κατόπιν απόκτησης δικών μας ανάλογων σύγχρονων μηχανημάτων, θα αναβαθμιστεί η πόλη στον τομέα της καθαριότητας και κατά συνέπεια η εργασία των υπαλλήλων του Δήμου αλλά και η καθημερινότητα του Μαρουσιώτη πολίτη. Άλλωστε, η αρχή μίας πραγματικά πράσινης βιώσιμης πόλης ξεκινά από την καθαριότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet