Σε μουσική βραδιά αφιέρωμα στην Παλαιστίνη εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε μουσική βραδιά αφιέρωμα στην Παλαιστίνη εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Στη μουσική αφιερωματική βραδιά στην Παλαιστίνη που διεξήχθη και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο Θέατρο Βράχων την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η αντιδήμαρχος μετέφερε, όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση, στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον πρέσβη του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Marwan Toubassi, «τη συμπαράσταση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη στον πονεμένο λαό της Παλαιστίνης, καθώς και τη βούληση της διοίκησης να συνδράμει με κάθε τρόπο στην προβολή εκδηλώσεων που δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο κόσμο, ένα καλύτερο αύριο».

Στο σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός, η Ορχήστρα «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ» αποτελούμενη από νεαρά κορίτσια από την κατεχόμενη Παλαιστίνη, την Ιερουσαλήμ, τη Ναμπλούς, τη Γάζα, τη Ραμάλα και τη Βηθλεέμ, τραγούδησαν παλαιστινιακά και ελληνικά τραγούδια. Παλαιστινιακοί ήχοι και ρυθμοί γνώριμοι και συγγενικοί συναντήθηκαν με παραδοσιακά τραγούδια του Αιγαίου και της Σμύρνης. Ιδιαίτερη ήταν η συμμετοχή της Μαρίας Σουλτάτου που τραγουδήσει στα ελληνικά και αραβικά.

Στην εκδήλωση η κα Χαλιώτη εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου συνεχάρη, επίσης, την πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, Σοφία Τζιτζίκου, για το σημαντικό έργο που προσφέρει με την ιδιότητά της για την αδελφοσύνη των λαών και την προστασία των παιδιών που υποφέρουν.

Για την αξιέπαινη προσφορά της η κα Τζιτζίκου τιμήθηκε με παράσημο από τον πρέσβη Marwan Toubassi.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet