Γέμισαν τα “καλάθια” του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Αθλητισμός

Γέμισαν τα “καλάθια” του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και φάρμακων, για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου και των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών που δοκιμάζονται έντονα από το μεταναστευτικό ρεύμα, συγκεντρώθηκαν στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ που έδωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής, στο  Κλειστό  Γήπεδο του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

Η ομάδα των Βετεράνων επικράτησε της ομάδας της Ένωσης με σκορ 66 – 54.

Παρόντες στον αγώνα ήταν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος ΚΕΔΕ & ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, ο προπονητής του Συλλόγου Βετεράνων Γιάννης Ιωαννίδης, ο ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, διευθυντής της Δ/νσης Β.Α. Αττικής Πέτρος Κωνσταντής, ο πρόεδρος του Συλλόγου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής Κωνσταντίνος Τσουμάνης και εκπρόσωποι του Δ.Σ., ο προπονητής και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Γιαννάκης, εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, του αθλητικού χώρου, των χορηγών, αλλά και πολλοί φίλαθλοι.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετίζοντας τους αθλητές και τους παριστάμενους υπογράμμισε την κοινωνική διάσταση που έχει η αθλητική αυτή διοργάνωση για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, εκφράζοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος. «Όλους τους παλαίμαχους διεθνείς παίκτες, τους καθημερινούς φύλακες των πόλεων μας, τους χορηγούς, σε όλους όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και τους στενούς συνεργάτες μου που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους ευχαριστώ από καρδιάς. Μέσα από τη δράση αυτή, αποδείξατε για μία ακόμη φορά τη δύναμη της κοινής προσπάθειας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο», τόνισε ο κ. Πατούλης.

O γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής Θεόδωρος Χαντζόπουλος χαιρετίζοντας με τη σειρά του τους αθλητές και τους παριστάμενους αφού εξήρε το έργο των παλαιμάχων διεθνών παικτών και των μεγάλων χορηγών της διοργάνωσης, τόνισε ότι η Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντι όπως πολλές φορές παρουσιάζεται. «Τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες φανερώνουν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας απέναντι στην κρίση. Αντανακλαστικά τα οποία σε καμία περίπτωση δεν στερείται το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτό αποδεικνύεται σήμερα… Εδώ απόψε», σημείωσε.

Εκ μέρους του κου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή των Βετεράνων Γιάννη Ιωαννίδη, στον πρόεδρο της Ένωσης Κωνσταντίνο Τσουμάνη και στον εκπρόσωπο των παικτών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Χρήστο Κωνσταντινίδη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, Κωνσταντίνος Τσουμάνης,  βράβευσε τον δήμαρχο Αμαρουσίου, πρόεδρο ΚΕΔΕ & ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη.
Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Θεόδωρος Χαντζόπουλος, βράβευσε τον διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής ταξίαρχο Πέτρο Κωνσταντή,
Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Παντελής Μανιάτης, βράβευσε τον προπονητή Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς και τον εκπρόσωπο των Παικτών Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Χρήστο Κωνσταντινίδη.
Η ταμίας της Ένωσης Πολυξένη Ντόβα, βράβευσε τους διαιτητές του αγώνα, Κωνσταντίνο Ρήγα καθηγητή FIBA, μέλος Hall of fame FIBA, Λάζαρο Βορεάδη πρώην διεθνή διαιτητή, και Βασίλειο Αφεντουλίδη πρώην διαιτητή Α1 Εθνικής.
Ο ειδικός γραμματέας Οργανωτικού της Ένωσης, Ιωσήφ Συκιανάκης, βράβευσε τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Αττικής (ΣΚΚΑ).

Στην αθλητική διοργάνωση παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας Δημήτρης Καρλαύτης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Πέτρος Κούκουζας και Αθανάσιος Φωτόπουλος.

Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής παρέστησαν: ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου αν. υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Δημήτριος Μαστρογιάννης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής ταξίαρχος Πέτρος Κωσταντής, ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής Εμμανουήλ Δασκαλάκης, ο διοικητής Τμήματός Τροχαίας Κηφισίας Α/Υ Ιωάννης Δημητράκοπουλος, διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας της Β/Α Αττικής, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόριος Γερακαράκος με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ιωάννης Κατσιαμάκας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτριος Ντούμας, ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Ιωάννης Γρίμμας, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Χρήστος Μαυραγάνης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Αθανάσιος Κουμπούλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά Σπυρίδων Λιότσος, ο ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας Βρέντας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εurocop Γεώργιος Σταματάκης.

Τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ υποστήριξαν με τις σημαντικές ευγενικές χορηγίες τους: η  Coca Cola 3Ε, η εταιρεία «Ήλιος», το Mediterranean College, το Catering «Αφροδίτη» και ο ΙΣΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet