Σταθερό το αγοραστικό ενδιαφέρον και στην 49η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σταθερό το αγοραστικό ενδιαφέρον και στην 49η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων Δήμου Αμαρουσίου

Μεγάλη ήταν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 η ανταπόκριση των καταναλωτών, παρά τον βροχερό καιρό, και στην 49η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου που τους έδωσε τη δυνατότητα να προμηθευτούν ποιοτικά και πιστοποιημένα εγχώρια αγροτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Στη συγκεκριμένη δράση συμμετείχαν περισσότεροι από 45 παραγωγοί από όλη την Ελλάδα με ποικιλία οπωροκηπευτικών, τυροκομικών και άλλων προϊόντων. Και αυτή τη φορά, η δράση πραγματοποιήθηκε με την εθελοντική υποστήριξη των εργαζομένων στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, και της εντεταλμένης συμβούλου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Ρένας Χαλιώτη.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, που φέρουν και κοινωνικό πρόσημο, οι παραγωγοί αποδίδουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ποσότητες των προϊόντων που εμπορεύονται για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Και αυτή τη φορά προσέφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους οικονομικά αδύναμους πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τις δράσεις εγχώριων προϊόντων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο των δράσεων, Παντελή Τσιτσιμπάση, στο τηλ. 213 2038349 (Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 – 15:00) και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 213 2038000, ενώ με ένα email στο [email protected] μπορούν να ενταχθούν στη λίστα με τους παραλήπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για απευθείας ενημέρωση για τις επόμενες δράσεις.

Η επόμενη δράση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet