Στην καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος η Λ. Κεφαλογιάννη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος η Λ. Κεφαλογιάννη

Εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, παραβρέθηκε την Τρίτη (15/6) στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Η κ. Κεφαλογιάννη στον χαιρετισμό της εξήρε το όραμα και το έργο του Ιδρύματος, τονίζοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του περιφερειάρχη.

«Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στο Σικιαρίδειο Ιδρυμα και με κάθε ευκαιρία αποδεικνύει την αγάπη του και την έμπρακτη στήριξή του σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε:

«Παραμένουμε κοντά σας. Μέλημά μας η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η δημιουργική απασχόληση, η ενίσχυση της κοινωνικοποίησης των παιδιών και η στήριξη των οικογενειών».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κ. Κεφαλογιάννη συνεχάρη την πρόεδρο του Σικιαριδείου κ. Λιούτα, καθώς επίσης τους λειτουργούς και όλους τους εργαζομένους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και μαζί με τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Π. Κόνιαρη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Δημήτρη Σμυρνή, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet