Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Αθμονέων ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Αθμονέων ο Γ. Πατούλης

Ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους του Αμαρουσίου, ο Σύλλογος Αθμονέων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2015 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου παρουσία μελών και φίλων του και με την ευλογία του π. Χρήστου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της προέδρου του Συλλόγου Ρούλας Μπογδάνου-Καλύβα και του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και αντάλλαξε με όλους τους παριστάμενους εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Σύλλογο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «για την κοινωνική και πολιτιστική προσφορά του στην πόλη του Αμαρουσίου, ευχόμενος κάθε επιτυχία στην προσπάθεια των μελών του και το 2015 και με τη διαβεβαίωση ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να είναι αρωγός στο έργο τους, ώστε όλοι μαζί να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «η δημοτική αρχή θα συνεχίσει άοκνα το κοινωνικό και αναπτυξιακό έργο που έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλο το Μαρούσι, προς όφελος της πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής  των κατοίκων».

Στην εκδήλωση που διάνθισε με επίκαιρα τραγούδια η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου, παρέστησαν  επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, Ευθύμιος Τσίγκας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Γεώργιος Ιατρίδης, Κατερίνα Ιωάννου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Φραγκάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και εκ μέρους της μείζονος μειοψηφίας ο Ελευθέριος Μαγιάκης, η Κατερίνα Ψάλτη και η Μαίρη Διακολιού. Συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Σπύρος Κουτσούκος – αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μήλα-Στεφοπούλου – γενική γραμματέας, Νίκος Μπόγδανος – ταμίας, Έφη Μανιάτη – υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Κώστας Λημνιώτης – έφορος και Στέλιος Ιατρίδης – κοσμήτορας, καθώς και πλήθος συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet