Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που κατέκλυσαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος απευθύνοντας χαιρετισμό προς τους παριστάμενους τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά», με υγεία, αισιοδοξία και ευημερία για όλους.

Αναφερόμενος στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, επαίνεσε τα μέλη του για την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης.

«Στον Δήμο Αμαρουσίου υπάρχει πρόνοια για όλους. Κανείς δεν είναι μόνος και αβοήθητος και προσωπικά θα συνεχίσω να είμαι κοντά στο Μαρούσι και σε όλους τους Μαρουσιώτες. Με πίστη και ομοψυχία συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας και τη νέα γενιά. Το 2019 κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική, με την πεποίθηση να είναι έτος αλλαγής και δημιουργικής ανατροπής για μια καλύτερη ζωή για όλους» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, στον χαιρετισμό της σημείωσε ότι: «Το 2019 θα είναι χρονιά μεγάλων αλλαγών για την παγκόσμια κοινότητα, την πατρίδα μας και για τον Δήμο μας. Στον Δήμο μας, δεν θα είναι πλέον δήμαρχος ο δραστήριος, ανθρώπινος και χαρισματικός Γιώργος Πατούλης, ο οποίος κατάφερε να κάνει όλους τους δημότες μια οικογένεια, γιατί θα είναι πλέον περιφερειάρχης Αττικής. Αλλά, όπως μας υποσχέθηκε, πάντα θα είναι κοντά στο Μαρούσι, κοντά σε όλους μας».

Η κ. Τσουκλείδου ευχήθηκε σε όλους μία «Καλή Χρονιά» με υγεία, αισιοδοξία και δυναμισμό «για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες», όπως είπε.

Την εκδήλωση διάνθισε με ρομαντικά τραγούδια κατά την έναρξη και τη λήξη, η σοπράνος, καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, με την Καλλιόπη Φώτου να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Η Δύναμη των Πολιτών», από την επίτιμο καθηγήτρια ΤΕΙ Αθήνας και πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης, Σταματίνα Κοκκινάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σμυρνής, Στέφανος Τσιπουράκης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καμπούκος, ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου Χρήστος Βλάχος, η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, Φωτεινή Κοσκόρου, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet