Στην τελετή αγιασμού του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην τελετή αγιασμού του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Στην τελετή αγιασμού του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου με τη συμμετοχή παιδιών, γονέων και φίλων του προσκοπισμού παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Χρήστος από τον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών, ευχόμενος στα μέλη του 1ου Συστήματος μία γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά, με νέες γνώσεις και εμπειρίες που θα προάγουν τις αρχές και τις αξίες της χώρας μας.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τόνισε τη σημαντική προσφορά των προσκόπων στην τοπική κοινωνία, εξάροντας το έργο τους, καθώς όπως ανέφερε, «ό,τι σας έχει ανατεθεί σε δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς το έχετε φέρει εις πέρας με επιτυχία». Παράλληλα, αναφέρθηκε, στο έμπρακτο ενδιαφέρον στήριξης του προσκοπισμού από τη διοίκηση του Δήμου, που, μεταξύ άλλων, είναι και η παραχώρηση τριών εστιών για τη στέγαση και τις δράσεις των προσκόπων της πόλης, στις περιοχές του Αγίου Θωμά (Αγίου Θωμά 3 & Πετρούτσου), του Σωρού (όπισθεν του Δημοτικού Κολυμβητηρίου) και του Κέντρου (Αριστοτέλους 8).

«Καλή δύναμη, καλή προσκοπική χρονιά, δοξάστε τον προσκοπισμό και το Μαρούσι και εμείς θα είμαστε πάντα ευγνώμονες και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για εσάς, γιατί, εσείς είστε το μέλλον της χώρας μας και του Αμαρουσίου» ευχήθηκε στα παιδιά ο κ. Πατούλης.

Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά έδωσαν, επίσης, ο αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης και η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, Μαργαρίτα Γεωργοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικού σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής και Μαίρη Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet