Στην τελετή βράβευσης των μαθητών στον 2ο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης ο Πάνος Βραχνός
Κοινωνία

Στην τελετή βράβευσης των μαθητών στον 2ο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης ο Πάνος Βραχνός

Στο γήπεδο Νίκης (κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς Αμαρουσίου) βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, για να παραστεί στην τελετή βράβευσης των μαθητών που συμμετείχαν στον 2ο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης «WE GO GREEN ΜΑΡΟΥΣΙ».

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η κ. Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Πάνου Βραχνού και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, δίνοντας μήνυμα ελπίδας και δηλώνοντας περήφανη για την ουσιαστική αυτή προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά.

«Τα παιδιά έκαναν μία πολύ σημαντική προσπάθεια κι αυτό που έχει αξία είναι το γεγονός ότι, για μία ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι η νέα γενιά είναι πλέον ευαισθητοποιημένη σε τόσο σημαντικά θέματα όπως η ανακύκλωση, η προστασία του περιβάλλοντος. Τα νέα παιδιά μάς κάνουν περήφανους, καμαρώνουμε όταν βλέπουμε αυτό το πεδίο δράσης τους και ενισχύεται η πεποίθησή μας ότι αποτελούν σε κάθε περίπτωση σημείο αναφοράς για το μέλλον όλων στον τόπο μας, στο Μαρούσι. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά, με όραμα για εκείνα και διάθεση που θα γίνει πράξη, με τη νίκη μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου, προκειμένου να μπορούν να κάνουν πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύονται για το μέλλον τους», σημείωσε ο κ. Πάνος Βραχνός.

Στην εκδήλωση δόθηκαν βραβεία και βεβαιώσεις συμμετοχής στα σχολεία που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά και χρηματικά έπαθλα στα σχολεία που μάζεψαν περισσότερους τόνους αντικειμένων προς ανακύκλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet