Στην «τελική ευθεία» το έργο διάνοιξης της οδού Αρετής-Καλαμά στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην «τελική ευθεία» το έργο διάνοιξης της οδού Αρετής-Καλαμά στο Μαρούσι

Επίσκεψη στο έργο διάνοιξης της οδού Αρετής-Καλαμά, καθέτου της Μεσογείων, που είχε καθυστερήσει, λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων του 2ου-3ου αιώνα π.Χ., πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σε συνέχεια διαδικασιών και εγκρίσεων των αρχαιολογικών υπηρεσιών, το έργο περατώνεται με την κατασκευή οδοστρώματος και τη διαμόρφωση των κείμενων σημείων, επισημαίνει η διοίκηση.

Ο κ. Αμπατζόγλου, αφού ενημερώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Βαγγέλη Κάββαλο και τον εργολάβο για τη φάση περάτωσης του έργου δήλωσε:

«Οι διανοίξεις οδών εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμά μας για ένα Μαρούσι περισσότερο λειτουργικό και ασφαλές. Κάθε έργο βεβαίως μπορεί να παρουσιάσει ιδιαιτερότητες, όπως αυτό, λόγω των αρχαιοτήτων και άρα οι χρόνοι παράδοσης να μην είναι οι αναμενόμενοι. Ωστόσο με αποφασιστικότητα ξεπερνούμε τις όποιες δυσκολίες και αποδεικνύουμε στους Δημότες μας την αγάπη μας για την πόλη μας και όλες τις γειτονιές της».

Ο κ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση του έργου της διάνοιξης και για την προσοχή που δείχνει η δημοτική αρχή στις ανάγκες των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet