Στη γενική συνέλευση κατοίκων των Εργατικών Πολυκατοικιών το Ενωμένο Μαρούσι
Κοινωνία

Στη γενική συνέλευση κατοίκων των Εργατικών Πολυκατοικιών το Ενωμένο Μαρούσι

Στη συνέλευση του Συλλόγου των Εργατικών Πολυκατοικιών παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Σπύρο Μπόγδανο και Πέτρο Κούκουζα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακολούθησαν τη συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ των κατοίκων, άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς τους και απάντησε σε ερωτήματα των κατοίκων.

Στις τοποθετήσεις τους οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης εστίασαν στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί «ώστε τα καταστήματα της πλατείας να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της γειτονιάς, στις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει προκειμένου να δημιουργηθεί νέος δημόσιος χώρος μαζικού αθλητισμού και ψυχαγωγίας στο οικόπεδο Μαδούρου (παραπλεύρως της Αττικής Οδού) και στην αδικαιολόγητη καθυστέρηση από τη μεριά των διοικήσεων Πατούλη και Αμπατζόγλου σε Δήμο και Περιφέρεια Αττικής για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς».

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου των Εργατικών Πολυκατοικιών ευχαρίστησαν τους δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξης για την παρουσία τους στη γενική συνέλευση και σημείωσαν την ιδιαίτερη σημασία της, «καθώς γίνεται σε μη προεκλογική περίοδο».

Το Ενωμένο Μαρούσι σημειώνει ότι κανένα από τα μέλη της διοίκησης Αμπατζόγλου «δεν βρήκε το χρόνο να παρακολουθήσει τη συνέλευση των κατοίκων των Εργατικών Πολυκατοικιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet