Στη διάθεση των Μαρουσιωτών η ανανεωμένη Γραμμή Δημότη – 15321
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στη διάθεση των Μαρουσιωτών η ανανεωμένη Γραμμή Δημότη – 15321

Μετά από ένα ικανό διάστημα πιλοτικής λειτουργίας και εκπαίδευσης του προσωπικού του Δήμου που εμπλέκεται με την εξυπηρέτηση των δημοτών, η ανανεωμένη υπηρεσία Γραμμή Δημότη – 15321 βρίσκεται στη διάθεση των Μαρουσιωτών με νέα τεχνολογικά εργαλεία.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι η Γραμμή Δημότη – 15321 αποτελούσε πάντα για τον Δήμο την αιχμή του δόρατος στην επικοινωνία με τους πολίτες και την καταγραφή και επίλυση προβλημάτων σε όλες τις γειτονιές.

Σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, αυτή η υπηρεσία έχει αναβαθμιστεί με τη βοήθεια μίας σύγχρονης πλατφόρμας που αποθηκεύει, αρχειοθετεί και δρομολογεί συνδυαστικά τις πληροφορίες από όλα τα διαθέσιμα κανάλια εισόδου όπως τηλέφωνο, email, web και mobile application.

Συγκεκριμένα ο δημότης-πολίτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τον Δήμο Αμαρουσίου με τους εξής τρόπους:

  • Τηλέφωνο – Ο δημότης, καλώντας το 15321 μπορεί να διατυπώσει το αίτημα του, το οποίο καταχωρείται από τον/την εκπρόσωπο του Δήμου λαμβάνοντας ένα μοναδικό αριθμό. Το αίτημα δρομολογείται αυτόματα στην αντίστοιχη Διεύθυνση του Δήμου προκειμένου να αξιολογηθεί και να εξυπηρετηθεί.
  • Ε-mail – Ο δημότης μπορεί να στείλει το αίτημα του στο [email protected] και ο/η εκπρόσωπος του Δήμου να το καταχωρήσει. Το αίτημα δρομολογείται αυτόματα στην αντίστοιχη Διεύθυνση του Δήμου προκειμένου να αξιολογηθεί και να εξυπηρετηθεί.
  • Web & Mobile Application – Ο δημότης έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει αιτήματα με φωτογραφίες ή έγγραφα με αυτόματο εντοπισμό θέσης, να παρακολουθεί την εξέλιξη τους, χωρίς αναμονές, εύκολα και γρήγορα από όποια συσκευή επιθυμεί είτε μέσω Web είτε μέσω της mobile εφαρμογής που είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

Επιπλέον λειτουργικές ευκολίες της νέας πλατφόρμας που υποστηρίζει την ανανεωμένη υπηρεσία Γραμμή Δημότη – 15321, όπως αυτόματη αναγνώριση κλήσης, γνωσιακή βάση δεδομένων, παρακολούθηση πορείας αιτημάτων, στατιστικά κ.α. δίνουν τη δυνατότητα στις υπηρεσίες του Δήμου και τη δημοτική αρχή να επιτελέσουν το έργο τους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η αναβάθμιση της υπηρεσίας Γραμμή Δημότη – 15321, εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Αμαρουσίου που εκτελείται τα τελευταία δύο χρόνια με τις οδηγίες του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και αφορά στην ομογενοποίηση πληροφοριακών συστημάτων και την υιοθέτηση υπηρεσιών «smart city» που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet