Στον αγιασμό του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στον αγιασμό του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού για την έναρξη της λειτουργίας του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, στην οποία παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη του συστήματος μία καλή και δημιουργική προσκοπική χρονιά, ανέφερε: «Στηρίζουμε τις προσπάθειες που διαμορφώνουν για τα παιδιά μας παιδαγωγικές αξίες και τους εμφυσούν τα ιδανικά του εθελοντισμού. Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου διαμορφώνει με τον ποιοτικότερο τρόπο τους χαρακτήρες των νέων μας, για αυτό και ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει απόλυτα τον προσκοπισμό». Παράλληλα, συνεχάρη τους προσκόπους για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι οποίες, όπως ανέφερε, επικουρούν το πνεύμα και το σώμα μέσω της αλληλεκπαίδευσης στην ύπαιθρο.

Παρόντες στην τελετή αγιασμού ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Πέτρος Κούκουζας, ο αρχηγός του συστήματος Αλέξανδρος Μπόττας, πρόσκοποι και μέλη της προσκοπικής οικογένειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet