Στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού και του 8ου Γυμνασίου ο Θ. Αμπατζόγλου
Κοινωνία

Στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού και του 8ου Γυμνασίου ο Θ. Αμπατζόγλου

Στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού και του 8ου Γυμνασίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου αλλά και το σύνολο της δημοτικής αρχής στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης, σηματοδοτώντας την ουσιαστική στήριξη του Δήμου στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι με «δύο ευχάριστες ειδήσεις καλωσόρισε ο κ. Αμπατζόγλου μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του 1ου Δημοτικού και του 8ου Γυμνασίου. Για το μεν πρώτο ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για το έργο κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων – αίτημα 20 ετών της τοπικής σχολικής κοινότητας – και για το δεύτερο ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών κατεδαφίσεων εγκαταλελειμμένων κτισμάτων σε παρακείμενο οικόπεδο του Σχολείου (8ου Γυμνασίου) προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου 8ου Γυμνασίου και 9ου Λυκείου και κλειστού γυμναστηρίου».

Ο δήμαρχος ακόμη μίλησε ακόμη για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής που αφορούν στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου και στις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλονται από τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε σε παιδιά και εκπαιδευτικούς μία καλή και παραγωγική χρονιά με την ελπίδα πάντα πως τα φαινόμενα της πανδημίας θα φθίνουν σταδιακά και θα επιτρέψουν σε όλη την κοινωνία μία νέα πραγματικότητα.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «οι δ/ντες των σχολείων Σταμούλης Ανδρέας του 1ου Δημοτικού και Ραφτόπουλος Αθανάσιος του 8ου Γυμνασίου από τη δική τους πλευρά, αλλά και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρθηκαν στη δημιουργική συνεργασία των σχολικών μονάδων με τη δημοτική αρχή και στη μόνιμη και σταθερή στήριξη του δημάρχου για την επίλυση των ζητημάτων».

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου συνόδευαν στο 1ο Δημοτικό, ο αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας. «Παρών» ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος.

Στο 8ο Γυμνάσιο παρόντες ακόμη η αντιπεριφερειάχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας φύλων Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος, η εντεταλμένη σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα και η σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά. «Παρών» ήταν και ο διευθυντής του ΟΑΚΑ Κων/νος Χαλιορής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet