Στους Rotary ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στους Rotary ο δήμαρχος

Στην εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Ο Πολιτισμός στα χρόνια της κρίσης», που διοργάνωσαν οι Rotary Αμαρουσίου, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρόντος του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στο πολιτιστικό γίγνεσθαι στην πόλη του Αμαρουσίου, στην παρούσα δύσκολη εποχή και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημείωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου επενδύει στον πολιτισμό και στη διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης της πόλης. Με ένα πλήθος πολιτιστικών και καλλιτεχνικών προγραμμάτων που παρέχει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, χιλιάδες συμπολίτες έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, παράλληλα με την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύσσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διοργανώνοντας δεκάδες εκδηλώσεις ως Δήμος, αλλά και σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και άλλους φορείς.

»Πιστεύουμε –πρόσθεσε- ότι η προαγωγή του πολιτισμού και της πολιτιστικής μας παράδοσης, καθώς και η ανάδειξη της καλλιτεχνικής έμπνευσης και δημιουργίας, που ακόμη και σε εποχές κρίσης δεν έπαψαν να ανθούν, μπορούν να γίνουν το μέσον και ο κινητήριος μοχλός ανάπτυξης και υπέρβασης της κρίσης».

Στη συνεστίαση ο υπουργός Πολιτισμού ανέπτυξε διεξοδικά το θέμα «Ο Πολιτισμός στα χρόνια της κρίσης», παρουσία πλήθους φίλων και μελών του Ομίλου.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Rotary Αμαρουσίου Κων/νος Περδινίωτης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Θεόδωρος Φυτρόπουλος και ο δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet