Στο Α.Τ. Αμαρουσίου ο Λ. Μαγιάκης
Κοινωνία

Στο Α.Τ. Αμαρουσίου ο Λ. Μαγιάκης

Τη Διεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου επισκέφτηκαν την Τετάρτη 9 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς και ο συντονιστής του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Μαυρόπουλος. Τους συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, Νίκος Κατσούλας και Αλέξανδρος Μαυρογένης.

Συναντήθηκαν με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, αστυνομικό διευθυντή, Ιωάννη Πλουμή και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου, αστυνόμο Α΄, Σπυρίδωνα Κρεζία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού, συζητήθηκαν καίρια θέματα, όπως η αναδιάρθρωση της Αστυνομίας και η πιθανή ενσωμάτωση της Δημοτικής Αστυνομίας στα αστυνομικά τμήματα. Ο κ. Ιωάννης Πλουμής αναφέρθηκε στα περιστατικά ρατσιστικής βίας, τα οποία συνέβησαν στην Βορειοανατολική Αττική και στον εντοπισμό των δραστών σε πολλά από αυτά, ενώ ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης εξέθεσε τους προβληματισμούς του για τον ρόλο τον οποίο πρέπει να έχει η Αστυνομία σε μια περίοδο έντονης κοινωνικής κρίσης και επεσήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών στον Δήμο Αμαρουσίου.

Από πλευράς του, ο κ. Σπυρίδωνας Κρεζίας στάθηκε στις μεγάλες επιχειρησιακές ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει μια ευρείας κλίμακας εγκληματικότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet