Στο ετήσιο BBQ του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου μέλη της διοίκησης του Δήμου
Κοινωνία

Στο ετήσιο BBQ του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου μέλη της διοίκησης του Δήμου

Στο ετήσιο BBQ του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για την ολοκλήρωση της επιτυχημένης προσκοπικής χρονιάς 2017-2018, συμμετείχαν μέλη της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, μαζί με πλήθος γονέων και φίλων του προσκοπισμού της πόλης.

Το «παρών» έδωσαν, εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Ευθύμιος Τσίγκας.

Ο αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης, ευχαρίστησε τους καλεσμένους της εκδήλωσης, καθώς και τους χορηγούς. Αναφερόμενος, ιδιαίτερα, στη μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία που έχουν οι Πρόσκοποι με το Δήμο Αμαρουσίου, ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη και τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους για την τιμητική παρουσία τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, Θάνος Ρήγας, ο αρχηγός του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, Χρήστος Τρέπας, και η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος, Φωτεινή Ιωαννίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet