Στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα ο Γ. Πατούλης

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, με την ευκαιρία της καλοκαιρινής γιορτής των παιδιών του Ιδρύματος και συνομίλησε με αρμοδίους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολουθεί.

Την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του στα παιδιά,στους γονείς και στους εργαζόμενους του Σικιαριδείου Ιδρύματος εξέφρασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά την επίσκεψη του στο Ίδρυμα, με την ευκαιρία της καλοκαιρινής γιορτής με εκθέσεις από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών, απαγγελίες ποιημάτων και θεατρικά δρώμενα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τη λειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γεώργιο Αργυρόπουλο, τον διοικητικό και οικονομικό διευθυντή Χρήστο Οικονόμου και την πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αγγελική Κουσουρή.

Ο κ. Γ. Πατούλης άκουσε με αμέριστο ενδιαφέρον τα φλέγοντα προβλήματα που του εκτέθηκαν ότι αντιμετωπίζει το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, αλλά και το καθεστώς ανασφάλειας και ψυχολογικής πίεσης που ζουν παιδιά και εργαζόμενοι, καθώς παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να ανασταλεί η λειτουργία του Ιδρύματος.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης τάχθηκε υπέρ της απρόσκοπτης λειτουργίας του Ιδρύματος, το οποίο περισσότερο από εβδομήντα χρόνια προσφέρει στα παιδιά με νοητική υστέρηση υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

«Συμπαραστεκόμαστε στους γονείς και τους εργαζόμενους και όλοι μαζί, όπως έχουμε πράξει έως σήμερα, θα προσπαθήσουμε για τη συνέχιση της λειτουργίας, προκειμένου τα εκατοντάδες παιδιά που φιλοξενεί να έχουν την απαραίτητη κοινωνική μέριμνα, προστασία και δημιουργική απασχόληση που έχουν ανάγκη.

Εμείς θα είμαστε απέναντι σε όποιον εμποδίζει να παραμείνει ανοικτή αυτή η σημαντική προνοιακή δομή και να συνεχίσει να υποστηρίζει εκατοντάδες παιδιά στην ενσωμάτωση τους στην κοινωνία και στην επαγγελματική τους κατάρτιση.»

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης θα δεχθεί στο γραφείο του τα προεδρεία του Δ.Σ. του Σικιαριδείου Ιδρύματος και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να εξετασθούν διεξοδικά τα ζητήματα που έχουν προκύψει και αφορούν στη λειτουργία του Ιδρύματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet