Στο Σικιαρίδειο αντιπροσωπεία της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και η Κ. Βέττα
Κοινωνία

Στο Σικιαρίδειο αντιπροσωπεία της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και η Κ. Βέττα

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Μαίρη Διακολιού και Πέτρο Κούκουζα, συνόδευσαν την αντιπεριφερειάρχη Αττικής, υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου και την περιφερειακή σύμβουλο ‒και Μαρουσιώτισσα‒ Καλλιόπη Βέττα στην επίσκεψή τους στο «Σικιαρίδειο Ίδρυμα», την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου, διαπιστώθηκε η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Ίδρυμα και αναλύθηκαν τα αιτήματα του Ιδρύματος για την εξασφάλιση της λειτουργίας του και την ενίσχυσή του.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου ενημέρωσαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα στελέχη του Ιδρύματος για τη συζήτηση που προκάλεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώπιον της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου για την πληρωμή της ΔΕΗ των 1ου Ειδικού Δημοτικού και 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου από την Α΄ βάθμια Σχολική Επιτροπή και την υπόσχεσή της για εξέταση της απαλλαγής του Ιδρύματος από τα δημοτικά τέλη.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, με τον πρόεδρο κ. Αργυρόπουλο, τον διευθυντή κ. Οικονόμου και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος, οι αιρετοί της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου, ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια και εντυπωσιάστηκαν από το σημαντικότατο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι για την εκπαίδευση των ατόμων με νοητική υστέρηση που φοιτούν στο Ίδρυμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet