Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο Αμαρουσίου στις 19/9
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο Αμαρουσίου στις 19/9

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς με κεντρικό μήνυμα «Το παιδί πάνω απ’ όλους».

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10:00 έως τις 13:00, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού (ΗΣΑΠ Αμαρουσίου), συγκεντρώνονται σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για το σχολείο.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει ότι «σας προσκαλούμε να ανταποκριθείτε με κοινωνική ευαισθησία στη δράση, ώστε μέσω της προσφοράς σας, να μη λείψουν σε κανένα παιδί που έχει πραγματική ανάγκη τα απαραίτητα για έναν μαθητή, καθώς υπάρχουν οικογένειες που λόγω της πανδημίας στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου θα αναλάβει τη διανομή των σχολικών ειδών που θα συγκεντρωθούν σε μαθητές της πόλης με κοινωνικά κριτήρια.

Τέλος, η διοίκηση επισημαίνει ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας Covid -19, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet