Συνάντηση Γ. Πατούλη με καθηγητή Ιατρικής των ΗΠΑ για τον Ιατρικό Τουρισμό
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με καθηγητή Ιατρικής των ΗΠΑ για τον Ιατρικό Τουρισμό

Συνάντηση εργασίας είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, με τον καθηγητή Ιατρικής στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Harvard και UCLA των ΗΠΑ Δημήτρη Ηλιόπουλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις για να καταστεί η Ελλάδα ένας ελκυστικός προορισμός Ιατρικού Τουρισμού αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χώρα μας στον τομέα αυτό.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης επισήμανε στον κ. Ηλιόπουλο ότι: «Στόχος να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος σε όλους τους ομογενείς, αλλά και σε πολίτες άλλων χωρών, όπου συγκεκριμένες υπηρεσίες υγείας προσφέρονται σε υψηλό κόστος».

«Η χώρα μας, η Αθήνα και ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: πρότυπες μονάδες υγείας που είναι εξοπλισμένες με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, υψηλό επίπεδο επιστημονικού ιατρικού προσωπικού και χαμηλό συγκριτικά κόστος ιατρικών υπηρεσιών. Άλλωστε η αξιοποίηση αυτών των πόρων αποτελεί έναν από τους πυλώνες δράσης του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα – Πρωτεύουσα Ξανά, αλλά και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Δ. Ηλιόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη για την εποικοδομητική τους συνάντηση, τον συνεχάρη για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει, όπως ανέφερε, αναπτύξει για την Ελλάδα, την Αθήνα και το Μαρούσι, τονίζοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό του προκειμένου αυτό το όραμα να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης κ. Πατούλης προσέφερε στον κ. Ηλιόπουλο το αναμνηστικό λεύκωμα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet