Συνάντηση Γ. Πατούλη με το διοικητικό προσωπικό των 11 Παιδικών Σταθμών
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με το διοικητικό προσωπικό των 11 Παιδικών Σταθμών

Με αντικείμενο τη νέα αναβάθμιση λειτουργίας των 11 Δημοτικών Παιδικών Σταθμών το τρέχον σχολικό έτος, ώστε τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα ασφαλές και υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, με το Διοικητικό προσωπικό των Σταθμών, παρουσία του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη.

Οι 11 Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου αναβαθμίστηκαν, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, με μία σειρά έργων ανακαίνισης, επισκευής, καλλωπισμού και συντήρησης, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την προμήθεια και τοποθέτηση νέων οργάνων παιδικής χαράς με πιστοποίηση που πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, απευθυνόμενος στις συμμετέχουσες στη συνάντηση εκπαιδευτικούς, υπογράμμισε ότι «παράλληλα με την αναβάθμιση των υποδομών, η λειτουργικότητα των  Δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα ενδυναμωθεί με νέο έμψυχο προσωπικό που θα διευκολύνει το έργο σας».

«Έχουμε δημιουργήσει μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας, που έχουν εναποθέσει ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους, στην “αγκαλιά” των Παιδικών Σταθμών.

»Στόχος μας είναι να κρατήσουμε μέσα και από τη δική σας εμπειρία το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των Σταθμών και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των γονιών.

»Όλοι μαζί, φροντίζουμε για να είναι φιλόξενοι οι Παιδικοί Σταθμοί για τα παιδιά των συμπολιτών μας και εσείς είστε ένας βασικός κρίκος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, προανήγγειλε τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων για θέματα πρόληψης της υγείας των παιδιών που θα αφορούν τόσο τους γονείς όσο και όλο το προσωπικό των Σταθμών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet