Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, και του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νότη Μηταράκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συζήτησε με τον κ. Ν. Μηταράκη, για τα προγράμματα απασχόλησης μέσω του ΟΑΕΔ, για τον νέο κύκλο προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους, καθώς και για τη λειτουργία του ΕΦΚΑ Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μετά το πέρας της συνάντησης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κύριο μέλημά μας, όσον αφορά την απασχόληση στο Μαρούσι, είναι να πραγματοποιήσουμε τη σύνδεση των επιχειρήσεων και των ανέργων της πόλης μας. Τα εργαλεία για να πραγματοποιηθεί αυτό, εξετάζουμε με το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από τη μία πλευρά και με απευθείας συνεννόηση με τις επιχειρήσεις της πόλης μας από την άλλη.

»Είναι γεγονός πως τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με κατάλληλα και ευέλικτα εργαλεία και χωρίς γραφειοκρατία, είναι σε θέση να δώσουν στις τοπικές κοινωνίες την αναπτυξιακή ανάσα που χρειάζονται, πολύ ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Εργαζόμαστε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet