Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τους εργαζόμενους στη Δ/νση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τους εργαζόμενους στη Δ/νση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, κατά την οποία συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της Διεύθυνσης.

Ανάμεσα στα ζητήματα που τέθηκαν προς συζήτηση ήταν η ασφάλεια και η υγιεινή των εργαζομένων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους όπως και άλλα θέματα ανθρώπινου δυναμικού, η καταλληλότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες καθαριότητας, προβλήματα που σχετίζονται με τον στόλο των οχημάτων, τη συντήρηση και την ανανέωση του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς και τη μηχανοργάνωση των διαδικασιών της Διεύθυνσης προκειμένου για τη βελτίωση της λειτουργίας και της αποδοτικότητάς της.

Με την ευκαιρία της συνάντησής του με τους εργαζομένους ο κ. Αμπατζόγλου, δήλωσε:

«Η καθαριότητα σε μία πόλη δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αυτονόητη συνθήκη. Και την προσπάθεια για ένα όμορφο και καθαρό Μαρούσι θα τη δίνουμε καθημερινά μαζί, διοίκηση και προσωπικό. Ο τομέας της καθαριότητας είναι βασική προτεραιότητά μας, θα είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους εργαζομένους με στόχο να έχουμε μία εποικοδομητική συνεργασία, για το καλό όλων, πολιτών και προσωπικού του Δήμου μας.

»Στο πλαίσιο μίας αποτελεσματικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην πόλη μας, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες με σκοπό την περαιτέρω ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών στην υιοθέτηση σύγχρονων καλών πρακτικών για το διαχωρισμό των απορριμμάτων στην πηγή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet