Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Εκδρομικό και Περιηγητικό Όμιλο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Εκδρομικό και Περιηγητικό Όμιλο Αμαρουσίου

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, με τον πρόεδρο, Μάκη Ουίλς και τα μέλη του Δ.Σ. του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε ο προγραμματισμός δράσεων του Ομίλου σε συνεργασία με τον Δήμο, η εθελοντική συμβολή των μελών του Ομίλου στον εμπλουτισμό και απογραφή των εκθεμάτων του Λαογραφικού Μουσείου Αμαρουσίου και, τέλος, τέθηκε και το ζήτημα επισκευών στο κτήριο της Βορέειου Βιβλιοθήκης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ο Εκδρομικός και Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου είναι το παράδειγμα συλλόγου που προσφέρει στην πόλη μας, τόσο με δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής συνοχής, όσο και με διαρκείς ενέργειες διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Στηρίζουμε τον Εκδρομικό και Περιηγητικό Όμιλο Αμαρουσίου, καθώς και όλους τους συλλόγους που με την παρουσία και τη λειτουργία τους συνεισφέρουν καθημερινά στην κοινωνική πρόοδο του Δήμου μας.

»Όσο αφορά τα θέματα που αντιμετωπίζει η Βορέειος Βιβλιοθήκη, δεσμεύομαι πως θα ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες επισκευών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet