Συνάντηση Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου με τον δήμαρχο Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Συνάντηση Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου με τον δήμαρχο Ν. Ιωνίας

Στο πλαίσιο επαφών τους με τους δημάρχους των όμορων Δήμων, συνάντηση γνωριμίας με τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση είχαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου.

Ο κ. Γκότσης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 δέχτηκε τους εκπροσώπους του Συλλόγου στο γραφείο του στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμονικής γειτνίασης και κοινής δράσης των περιοχών Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου – Αλσούπολης Ν. Ιωνίας. Δοθείσης της ευκαιρίας, ο Σύλλογος έθεσε υπόψη του δημάρχου διάφορα προβλήματα (κυκλοφοριακά και άλλα) που έχουν ανακύψει στα σύνορα των Δήμων Νέας Ιωνίας και Αμαρουσίου και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ο κ. Γκότσης άκουσε με προσοχή τις απόψεις του Συλλόγου κι αφού ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει ήδη από την πλευρά της η δημοτική Αρχή, δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση των αιτημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet