Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου με εκπροσώπους των τριών Συστημάτων Προσκόπων της πόλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου με εκπροσώπους των τριών Συστημάτων Προσκόπων της πόλης

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, με τη Λιλή Κοκότη, αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, τον Γιάννη Γεωργόπουλο, υπαρχηγό του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και τον Νίκο Μπόγδανο, αρχηγό του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, παρουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών, Σπύρου Σταθούλη.

Κατά τη συνάντηση ο δήμαρχος ενημερώθηκε για το σύνολο των δραστηριοτήτων των Σ.Π. του Αμαρουσίου, καθώς και για τα ζητήματα που σχετίζονται με τη στέγασή τους και την εκτέλεση του έργου τους. Επίσης, έγινε αναφορά και στις από κοινού πρωτοβουλίες που μπορεί να λάβει ο Δήμος και τα τρία Συστήματα Πρόσκοπων.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Τα Συστήματα Προσκόπων της πόλης μας είναι από τα παλαιότερα της Ελλάδος με ενεργή παρουσία από το 1915. Η ιστορία τους είναι πλούσια σε παιδαγωγικές και εθελοντικές δράσεις που έχουν γαλουχήσει με θετικά πρότυπα και μηνύματα χιλιάδες νέων Μαρουσιωτών. Εμείς, ως δημοτική αρχή, αναγνωρίζουμε αυτή την προσφορά και στηρίζουμε το έργο τους εμπράκτως με άμεσες ενέργειες τακτοποίησης ειδικών θεμάτων, αλλά και με γενικότερες συνεργασίες που προάγουν την αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και εφοδιάζουν τη νέα γενιά με πολλές και ενδιαφέρουσες δεξιότητες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet