Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα δρόμου TheTOC MERRYTHON
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα δρόμου TheTOC MERRYTHON

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα δρόμου TheTOC MERRYTHON για την  υποστήριξη όσων εκ των συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη θα παραχωρηθεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:30 π.μ., στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στη συνέντευξη Τύπου  θα συμμετέχουν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης, η εκδότρια, διευθύντρια του TheTOC.gr Έλλη Στάη, ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Wind Hellas Γιώργος Τσαπρούνης  και η κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου.

Τον αγώνα δρόμου την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο ΟΑΚΑ, που συνδυάζει την ψυχική και σωματική ευεξία με το πνεύμα των Χριστουγέννων, διοργανώνει το TheTOC.gr με την οργανωτική συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου.

Σκοπός της Χριστουγεννιάτικης αυτής γιορτής είναι η ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και του Σικιαριδείου Ιδρύματος, το οποίο φροντίζει για την κατάρτιση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές  δυσκολίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet