Συναντήσεις Θ. Αμπατζόγλου με Λ. Κεφαλογιάννη και τον νέο πρόεδρο του ΙΓΕ Βασίλειο Έξαρχο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συναντήσεις Θ. Αμπατζόγλου με Λ. Κεφαλογιάννη και τον νέο πρόεδρο του ΙΓΕ Βασίλειο Έξαρχο

Δύο διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020, πρώτα με την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη και στη συνέχεια με τον νέο πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, Βασίλειο Έξαρχο.

Με την κ. Λ. Κεφαλογιάννη συζήτησε για την επίσπευση των αναγκαίων έργων, όπως αντιπλημμυρικά και ασφαλτοστρώσεων, που σχετίζονται με την ασφάλεια των Μαρουσιωτών, αλλά και θέματα ευρύτερης συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής.

Τον κ. Αμπατζόγλου στη συνέχεια επισκέφτηκε στο δημαρχείο ο κ. Έξαρχος.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο του ΙΓΕ και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στα ζητήματα που αφορούν στην προστασία του δάσους Συγγρού, στη συντήρηση και ανάδειξη του κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού και σε όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου περισσότεροι πόροι να διατεθούν για την προάσπιση αυτού του σημαντικού πνεύμονα πρασίνου της Αττικής.

Ο κ. Έξαρχος από την πλευρά του, τόνισε την πρόθεση για μία παραγωγική συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, με την άμεση δημιουργία στοχοδιαγράμματος, για τις επόμενες, από κοινού, ενέργειες.

Παρόντες στη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του ΙΓΕ ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Στέφανος Τσιπουράκης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο τέως πρόεδρος του ΙΓΕ, Νικόλαος Θυμάκης και το μέλος του Δ.Σ. του ΙΓΕ Γεωργία Ρεμπούτσικα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet