Συναυλία βυζαντινών ύμνων την Κυριακή των Βαΐων
Κοινωνία

Συναυλία βυζαντινών ύμνων την Κυριακή των Βαΐων

Πρόγευση της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος έλαβαν οι πιστοί που παρακολούθησαν τη συναυλία με βυζαντινούς κατανυκτικούς ύμνους για την Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου από τη χορωδία του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης του Δήμου Αμαρουσίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στην Αγία Φιλοθέη. Στη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ανήμερα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων, παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη μουσική εκδήλωση, ο δήμαρχος  συνεχάρη τους ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού αλλά και τους χορωδούς του μουσικού εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης για την κατανυκτική ατμόσφαιρα που προσέφεραν προετοιμάζοντας τους πιστούς να υποδεχθούν τα Θεία Πάθη του Κυρίου και ευχήθηκε σε όλους Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.

Παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας και Δημήτρης Σμυρνής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Δημήτρης Καρλαύτης, Κώστας Αντωνόπουλος και Γιάννης Αγγέλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet