Τα προβλήματα των κατοίκων στο Νέο Μαρούσι άκουσε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τα προβλήματα των κατοίκων στο Νέο Μαρούσι άκουσε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου

Στο πλαίσιο του προγράμματος διαβούλευσης που διενεργεί ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τους συλλόγους και πολίτες όλων των περιοχών του Αμαρουσίου επισκέφτηκε το Σάββατο 2 Μαΐου 2020 το Νέο Μαρούσι, παρουσία των αντιδημάρχων Στέφανου Τσιπουράκη και Κωνσταντίνου Ρώτα.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στον καθαρισμό του ρέματος Χαλανδρίου, την αποψίλωση της παραρεμάτιας περιοχής και τα αναγκαία κλαδέματα, τις εντομοκτονίες και άλλα ζητήματα υποδομών.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης συνεχίζεται πλέον στους δρόμους και τις πλατείες. Η πανδημία αλλάζει τον τρόπο της επικοινωνίας με τους πολίτες, τους συναντούμε πλέον στα σημεία και τους τόπους των ιδιαίτερων προβλημάτων.

»Το Νέο Μαρούσι χρειάζεται συνεχείς παρεμβάσεις και προσοχή. Βρισκόμαστε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, της οποίας ευθύνη είναι ο καθαρισμός του ρέματος, αλλά και με τη συνδρομή της εκτελούνται οι ψεκασμοί και η καταπολέμηση των κουνουπιών. Η συντήρηση του πρασίνου και οι εκτεταμένοι καθαρισμοί που χρειάζεται η περιοχή, ειδικά ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό, σε συνδυασμό με την επισκευή και αντικατάσταση των υποδομών αντιπυρικής προστασίας.

»Όσο αφορά τα γενικότερα έργα υποδομών, το Νέο Μαρούσι βρίσκεται στο πλάνο του τεχνικού μας προγράμματος και προχωρούν κανονικά, όπως εκείνα των  επεκτάσεων αγωγών ακαθάρτων και ομβρίων που έλαβαν χώρα τον Φεβρουάριο αυτού του έτους. Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας και τη διαβούλευση σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Είμαστε δίπλα στους πολίτες. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περιοχή ξεχωριστά και εργαζόμαστε για ένα Μαρούσι όμορφο, καθαρό και φιλικό για τον Δημότη μας». ​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet