Τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγ. Νικολάου στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγ. Νικολάου στο Μαρούσι

Τελέστηκε σήμερα 6 Δεκεμβρίου η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Νικολάου στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίου Νικολάου, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μελών της δημοτικής αρχής, εκπροσώπων Συλλόγων και πιστών.

Η Εορταστική Θεία λειτουργία ετελέσθη ιερουργούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, Κύριλλου, του τακτικού ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού πανοσιολογιότατου αρχιμανδρίτη Νικάνορος Καραγιάννη και των πατέρων Βασιλείου και Ιερώνυμου της ομώνυμης ενορίας.

Πραγματοποιήθηκε περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου γύρω από τον προαύλιο χώρο του Ναού, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.

Ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Νικάνορας Καραγιάννης ευχαρίστησε τον κ. Αμπατζόγλου και όλη τη δημοτική αρχή για την καλή συνεργασία που διέπει τις σχέσεις τους με την εκκλησία, για τη φωταγώγηση της πόλης, για τη φιλαρμονική ορχήστρα που πάντα συνοδεύει τα εκκλησιαστικά δρώμενα. Στη συνέχεια έκανε μία μικρή παραπομπή, αναφερόμενος στον τιμώμενο Άγιο Νικόλαο και τον Θεό, και το άγγιγμα αυτών στην καρδιά των ανθρώπων.

Στον εορτασμό του Αγίου Νικολάου παραβρέθηκαν ακόμη οι: πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Νικολαράκος, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ρένα Χαλιώτη, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Βουρλάκη, ο πρόεδρος του ΝΑΤ και δημοτικός Σσμβουλος, Κων/νος Τσαγκαρόπουλος και ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Κώστας Αντωνόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet