Την αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου προαναγγέλλει το #Ενωμένο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Την αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου προαναγγέλλει το #Ενωμένο Μαρούσι

Την αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου προαναγγέλλει το #Ενωμένο Μαρούσι και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος με ένα σποτ.

Στο φιλμάκι που προβάλλεται σε όλα τα social media ο κ. Καραμέρος ξεκινά από τη γειτονιά του, τον Άγιο Θωμά, με το δημοτικό λεωφορείο και μέσα από τις εικόνες που προβάλλονται στη διαδρομή έως το κέντρο αναδεικνύονται χωρίς κραυγές, οι φθορές και η παλαιότητα σε οχήματα και στάσεις.

Ο Γ. Καραμέρος καταλήγει λέγοντας: «Η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου λειτουργεί με προδιαγραφές της δεκαετίας του 1990 και με φθορές 20 ετών σε λεωφορεία και στάσεις. Με αραιά δρομολόγια, χωρίς Κυριακές. Στο #Ενωμένο Μαρούσι έχουμε ένα κοστολογημένο σχέδιο πλήρους αναβάθμισης και αναδιοργάνωσης της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Με νέα λεωφορεία, αναβάθμιση των υπαρχόντων, νέες στάσεις και στις 17 γειτονιές».

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού: Βασικός πυλώνας του προγράμματος του ανεξάρτητου συνδυασμού του οποίου το πρόγραμμα μπορείτε να διαβάσετε (εδώ) είναι η άμβλυνση του κυκλοφοριακού και η αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας με παράλληλη εκπόνηση σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας αλλά και χρήση ποδηλάτων και μικρών ηλεκτρικών οχημάτων.

Σποτ του #Ενωμένο Μαρούσι για τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet