Την εφαρμογή «Δημότης Αμαρουσίου» παρουσίασε ο δήμαρχος στο Mobile Forum
Κοινωνία

Την εφαρμογή «Δημότης Αμαρουσίου» παρουσίασε ο δήμαρχος στο Mobile Forum

Τη σύγχρονη και καινοτόμο εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές «Δημότης Αμαρουσίου» που πρόσφατα εισήγαγε ο Δήμος Αμαρουσίου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση του Πολίτη, παρουσίασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, από το βήμα του Mobile Engagement Forum.

Η εξυπηρέτηση πλέον γίνεται, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ταχύτερη και ο δημότης αναλαμβάνει τον δικό του ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Έτσι δημιουργείται μία αλληλοεπίδραση, ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας με οφέλη για τον Πολίτη, αλλά και τον Δήμο που βελτιώνει την εξυπηρέτησή του μειώνοντας, παράλληλα, το λειτουργικό κόστος των υπηρεσιών του.

«Δήμος και Δημότης ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά. Η εξυπηρέτηση του Πολίτη αποκτά άλλη ποιότητα, άλλη ταχύτητα και η σχέση αυτή άλλα χαρακτηριστικά. Γίνεται πιο άμεση, αμφίδρομη, πιο αποτελεσματική. Δήμος και Δημότης γινόμαστε συνεργάτες και χτίζουμε μαζί ένα καλύτερο Μαρούσι. Βελτιώνουμε την πόλη μας με κοινή σφραγίδα» ανέφερε ο κ. Πατούλης, στην παρουσίασή του.

Ιδιαίτερη σημασία στην κατεύθυνση της εμπέδωσης της νέας φιλοσοφίας και χρήσης της εφαρμογής δίνει ο Δήμος στο κεφάλαιο Νεολαία. «Πιστεύουμε ιδιαίτερα στους νέους γιατί είναι αυτοί που έχουν την καλύτερη σχέση με τις νέες τεχνολογίες και μπορούν ευκολότερα να αφουγκραστούν τη φιλοσοφία που υπηρετεί η συγκεκριμένη εφαρμογή και να την κάνουν κτήμα τους. Είναι εκείνοι, επίσης, που μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της γνώσης και της εμπειρίας της νέας αυτής πραγματικότητας εξυπηρέτησης του Δημότη στην πόλη μας μεταλαμπαδεύοντάς την στους οικείους τους», τόνισε ο δήμαρχος.

Με την εφαρμογή «Δημότης Αμαρουσίου» ο Δήμος Αμαρουσίου επεκτείνει, βελτιώνει δυναμικά την υπηρεσία εξυπηρέτησης του Δημότη που εδώ και χρόνια έχει ως κεντρικό αποδέκτη την επιτυχημένη τηλεφωνική γραμμή 15321 για τη διαχείριση κάθε ερωτήματος και αιτήματος, σύμφωνα με τον Δήμο.

Η εφαρμογή «Δημότης Αμαρουσίου» είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους, τόσο μέσω smartphone (Android και iOS) και μέσω υπολογιστή στην ιστοσελίδα politis.maroussi.gr όσο και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αμαρουσίου www.maroussi.gr.

Ο Πολίτης σε ενεργό ρόλο έχει ο ίδιος τον έλεγχο του αιτήματός του αφού μπορεί να καταχωρίσει και να παρακολουθεί σε on line χρόνο την εξέλιξη του αιτήματός του σε κάθε στάδιό του μέχρι την τελική διεκπεραίωσή του και τέλος έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τη διαδικασία.

Η εφαρμογή είναι, όπως επισημαίνει ο Δήμος, δυναμική και μπορεί να ενημερώνεται με νέες κατηγορίες και σημαντικά θέματα ενδιαφέροντος με στόχο να αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμβουλο, ένα εύχρηστο και χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε Μαρουσιώτη κατοίκου, απασχολούμενου, συνεργάτη σε επίπεδο συναλλαγής με τον Δήμο ή και ευρύτερα δραστηριοποίησής του στην πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet