Την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στον Δήμο Αμαρουσίου υποδέχτηκε ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στον Δήμο Αμαρουσίου υποδέχτηκε ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ) υποδέχτηκε στην πλατεία Ευτέρπης – Σταθμό ΗΣΑΠ, σήμερα (7/10) ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, προκειμένου να προσφέρει στις γυναίκες δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την «Εθνική Μονάδα Συντονισμού, Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), παρουσία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, της αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, της υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή και του πρόεδρου του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου μάθησης, Κων/νου Δέρβου.

Ο κ. Αμπατζόγλου καλωσόρισε και συνεχάρη τους αρμόδιους φορείς, καθώς και τις παριστάμενες υπουργούς για την πρωτοβουλία, δεδομένου ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου διακρίνεται στις δράσεις πρόληψης και προστασίας της Δημόσιας Υγείας», όπως είπε, επισημαίνοντας και τη μόνιμη παρουσία του ΕΟΔΥ τους τελευταίους 5 μήνες στην πλατεία ΗΣΑΠ. 

Η ανταπόκριση στην επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στον Δήμο Αμαρουσίου ήταν πολύ μεγάλη, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή. Πολλές γυναίκες είχαν κλείσει το ραντεβού τους μέσω ειδικής πλατφόρμας και προσήλθαν για να ενημερωθούν και να εξεταστούν.

Στη δράση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Σπύρος Σταθούλης και Γιάννης Νικολαράκος, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Βλάχου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και της επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Σκιντζού, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ., Χρήστος Μπελεγράτης και η υπεύθυνη Γυναικών της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Ανδρομάχη Τσουκαλά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet