Την Κόνιτσα συνδράμει με τρόφιμα ο Δήμος Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Την Κόνιτσα συνδράμει με τρόφιμα ο Δήμος Αμαρουσίου

Δράσεις για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της ευρύτερης περιοχής πραγματοποίησαν για δεύτερη φορά ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργος Πατούλης με τον πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Στέφανο Φούσα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατά το «οδοιπορικό αγάπης και αλληλεγγύης», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παρέδωσε 30 κιβώτια με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κάλυψη των ευπαθών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι «Η φωνή αγωνίας των ακριτών μας, επιτάσσει από εμάς το καθήκον να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαλύνουμε τις δυσκολίες τους και να συμβάλουμε στη κατεύθυνση να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους».

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιο Ρομπόλη, με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και κατοίκους της περιοχής, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Πατούλης και ο συμπατριώτης τους κ. Φούσας άκουσαν με αμέριστο ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με τη διαβεβαίωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι «θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους».

«Η προσπάθεια συμπαράστασης σε ευπαθείς συμπολίτες θα συνεχισθεί σε όλους τους μικρούς δήμους της χώρας, με το αξίωμα “Το Κέντρο βρίσκεται στην Περιφέρεια”, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των γιατρών, αλλά και της εκπαίδευσης του κοινού σε θέματα που αφορούν στις πρώτες βοήθειες και στην πρόληψη της υγείας, η οποία έχει ξεκινήσει από διετίας με τη συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet