Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου

Στον σημαντικό ρόλο της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και των εθελοντών της για την ασφάλεια της πόλης αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 που έλαβε χώρα στο δημαρχείο.

Ο δήμαρχος, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Στέφανου Τσιπουράκη, εξήρε το έργο των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους τόσο στο επίπεδο της εποπτείας της πόλης όσο και της ουσιαστικής συνδρομής τους στα περιστατικά που διαπιστώνεται ανάγκη.

Ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε ακόμη στον προγραμματισμό για την αναβάθμιση της διοικητικής και επιχειρησιακής λειτουργίας του οργάνου Πολιτικής Προστασίας που αποτελεί την προμετωπίδα της ασφάλειας του Δήμου.

Από τη δική του πλευρά ο Στ. Τσιπουράκης αφού ευχαρίστησε όλους στην ομάδα για την ανιδιοτελή προσφορά τους, αναφέρθηκε στο έργο της πολιτικής προστασίας στην πόλη του Αμαρουσίου αλλά και στους μελλοντικούς στόχους που θα κάνουν την πόλη ακόμη πιο ασφαλή. Ακόμη τόνισε τη σημασία του νέου ιδιοφυούς ηλεκτρονικού συστήματος για τα Ελληνικά δεδομένα, όπως το αποκάλεσε, που βρίσκεται στην κατοχή του Δήμου και θα διευκολύνει την αποδοτικότητα του έργου της ομάδας στο μέγιστο.

Βραβείο απονεμήθηκε στον εθελοντή, δόκιμο πλοίαρχο στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σπύρο Μοστράτο για την προσφορά του, ο οποίος επίσης είναι και ο εμπνευστής της νέας ψηφιακής πλατφόρμας.

Ευγενική χορηγία της εταιρίας Samsung Electronics Hellas τα δώρα για τους δύο τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί στην πίτα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet