Τη γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου χαιρέτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Τη γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου χαιρέτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την όμορφη καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς, χαιρέτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Σωτήρης Πανούλας. Τα παιδιά των εργαστηρίων επαγγελματικής κατάρτισης απήγγειλαν ποιήματα, χόρεψαν και διασκέδασαν με κουκλοθέατρο, αποχαιρετώντας τη φετινή σχολική χρονιά και καλωσορίζοντας το καλοκαίρι.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι, καθώς και οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα τους, στην έκθεση των εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα παιδιά για την πρόοδό τους και εξήρε την προσπάθεια της διοίκησης και των δασκάλων, που καταβάλλουν με ιδιαίτερο ζήλο σε καθημερινή βάση για την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Παράλληλα, επανέλαβε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «το ενδιαφέρον και τη σταθερή δέσμευση της διοίκησης του Δήμου και του ιδίου προσωπικά να βρίσκεται κοντά στο ίδρυμα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο το έργο του». «Είμαστε μια ανοικτή αγκαλιά, πάντα δίπλα σας για να υποστηρίξουμε το αξιέπαινο έργο σας  και την προσφορά σας στα παιδιά που τόσο έχουν ανάγκη», σημείωσε.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Γεώργιος Αργυρόπουλος, παρόντος του διοικητικού διευθυντή Χρήστου Οικονόμου, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την τιμητική παρουσία τους. Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στον Δήμο Αμαρουσίου και τον δήμαρχο προσωπικά για, όπως αναφέρεται, «τη συμπαράστασή του στα παιδιά, αλλά και το ενδιαφέρον που αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία και δραστηριότητα του Ιδρύματος».

Παραβρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση, εκ μέρους της Περιφέρειας ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος και εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet