Τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης Αμαρουσίου επιθεώρησε ο Γιώργος Πατούλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης Αμαρουσίου επιθεώρησε ο Γιώργος Πατούλης

Επίσκεψη στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής και απερχόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μετά τη δοκιμαστική έναρξη λειτουργίας του στις 27 Αυγούστου 2019, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. 

Πρόκειται, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου, για ένα σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ, ένα ακόμη μεγάλο έργο της διοίκησης Πατούλη, που έγινε πραγματικότητα μετά από αίτημα δεκαετιών της τοπικής αγοράς και της τοπικής κοινωνίας και αφού απαιτήθηκε να ξεπεραστούν μια σειρά από γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε τους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ τριών επιπέδων, συνομίλησε με τους υπεύθυνους και αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του που πλέον το πάρκινγκ είναι στη διάθεση των πολιτών ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Μετά από μεγάλη προσπάθεια, δική μου και των συνεργατών μου, πετύχαμε σήμερα οι πολίτες να μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν σ’ ένα σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ που διευκολύνει τόσο τους ίδιους, όσο και την ευρύτερη περιοχή του εμπορικού μας κέντρου και συμβάλλει παράλληλα στη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, έχοντας ως επακόλουθο και την προστασία του περιβάλλοντος. Αφήνουμε παρακατηθήκη στην πόλη αυτό το σημαντικό έργο υποδομής που μαζί με τη “Smart Plaza” γίνονται σημείο αναφοράς για το Μαρούσι και πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet