Τι ζητάει ο Σύλλογος Πολυδρόσου Αμαρουσίου μετά την πλήρη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
Κοινωνία

Τι ζητάει ο Σύλλογος Πολυδρόσου Αμαρουσίου μετά την πλήρη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Ο Σύλλογος Πολυδρόσου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της «ημέρας του Δημότη», έκανε παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 13 Νοεμβρίου 2019, επ΄ ευκαιρίας της ολοκλήρωσης, μετά από, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, μια διαδικασία πέντε ετών, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο, Παράδεισο και Νέο Μαρούσι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κατά την τοποθέτησή του έθεσε τα ακόλουθα θέματα;

1. Αναγνώρισε και χαιρέτισε την πολιτική βούληση, όπως είπε ο πρόεδρός του, και την αποφασιστικότητα, μέσα στις συνθήκες της γραφειοκρατίας, του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου να υλοποιήσει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 16 μήνες μετά από τη δημοσίευση τους σε ΦΕΚ.

2. Ζήτησε συμπλήρωση και ενίσχυση της κατακόρυφης σήμανσης.

3. Ζήτησε την άμεση υλοποίηση της οριζόντιας σήμανσης, σε Φραγκοκκλησιάς, Καραμανλή κ.λπ., με απευθείας ανάθεση σε εργολάβο.

4. Ανέφερε ότι ο Σύλλογος ζητεί αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, 4 έως 6 μηνών, με επιστημονικά κριτήρια.

5. Ζήτησε την άμεση επέμβαση της δημοτικής αρχής για λήψη μέτρων στη διασταύρωση Φραγκοκλησιάς, Κορυτσάς, προέκταση Μεσογείων, στο γήπεδο του Τριφυλλιακού, όπου δεν εφαρμόστηκε η πρόβλεψη της κυκλοφοριακής μελέτης τοποθέτησης φαναριών, εξαιτίας της έλλειψης κοινόχρηστου χώρου λόγω πολεοδομικών εκκρεμοτήτων για την εφαρμογή του σχεδίου πόλης.

«Ιδιαίτερη σημασία για τον ρεαλισμό που τη χαρακτηρίζει, έχει η απάντηση του δημάρχου για το πώς ολοκληρώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος παραθέτοντας και το σχετικό απόσπασμα του video από τη συνεδρίαση του Δ.Σ.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet