Τον Γ. Πατούλη επισκέφθηκε το νέο Δ.Σ. του Ομίλου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τον Γ. Πατούλη επισκέφθηκε το νέο Δ.Σ. του Ομίλου Αμαρουσίου

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψής μετά την ολοκλήρωση τω αρχαιρεσιών για την ανάδειξή του.

Με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης, ο κ. Πατούλης απηύθυνε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «τα θερμά συγχαρητήρια του στον Όμιλο για το σημαντικό έργο που προσφέρει στην πόλη του Αμαρουσίου, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο σε δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, αλλά επεκτείνεται σε δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη». Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για την υποστήριξη που προσφέρουν στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου και ιδιαίτερα στις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην πόλη για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. «Είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια σας»– σημείωσε ο κος Πατούλης- ευχόμενος κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Ιωακείμ Ουΐλς, ο οποίος επανεξελέγη πρόεδρος του Ομίλου ευχαρίστησε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τον κ. Πατούλη «για το σημαντικό και πολυδιάστατο κοινωνικό του έργο, που προσφέρει ανακούφιση και ελπίδα σε δεκάδες συμπολίτες μας».

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν ακόμη: Νίκη Ζησίμου-Γεωργοπούλου – αντιπρόεδρος, Μαράτα Βλάσση – γραμματέας, Ελένη Μπουτιέρου – ταμίας, Πάνος Στεργίου – έφορος Εκδρομών, Βούλα Κασδαγλή – υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Μαίρη Πάλλη – έφορος Γραφείου, Βασίλης Σκουρλής – υπεύθυνος Εθελοντισμού, Πώλα Τσεβδού – υπεύθυνη Εκδηλώσεων, Κώστας Γαρδέλης – ειδικός γραμματέας, Σοφία Ζέρβα – υπεύθυνη Επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet